Maison Kelder
Een delicatesse onder de taarten!
Maison Kelder
Maison Kelder is al ruim 75 jaar smaakmakend in de regio Haaglanden, met als specialisatie de hazelnoot crème en hazelnoot slagroomtaart. De productie vindt plaats in de banketbakkerij aan de Haagse Junostraat. Hier bakken de bakkers elke dag weer het verse gebak waar Maison Kelder bekend om staat. Ook maken zij hartige producten waarvan de KaaZaaK er twee in het assortiment heeft: dit zijn de kaastabletten en gesorteerde kaaskoekjes.
Hazelnoot crème of hazelnoot slagroom taarten
De taarten van Maison Kelder hebben een grote reputatie opgebouwd. Als iemand Maison Kelder zegt dan hoort u vrijwel direct: van de hazelnoottaart! Door velen wordt het zelfs gezien als een echte delicatesse onder de taarten. Kent u de hazelnoottaarten van Maison Kelder nog niet? Dan is het dus zeker de moeite waard om te proberen! Bij ons kunt u dan ook de welbekende Maison Kelder taarten kopen. Wij hebben ze bijna altijd op voorraad in onze vriezers. We hebben ze in 4 á 6 persoons en 6 á 8 persoons.